Amerikaanse snoepwinkel

Mis jij ook die Amerikaanse snoepgoed die je tijdens je trip naar Amerika hebt gegeten, bestel dan bij onze online Amerikaanse snoepwinkel? Die lekkere chocolade en oreo koekjes, die verschillende smaken snoep en chips. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk de Online Amerikaanse snoepwinkel die gek is op snoepgoed, vooral Amerikaans snoepgoed! 

Nooit eerder in Amerika geweest, maar ben je wel benieuwd naar hoe het snoepgoed smaakt? Bekijk dan ons rijk gevulde assortiment van verschillende soorten snoepgoed. Denk aan koek, snoep, cornflakes en chips. Allemaal te verkrijgen van verschillende soorten smaken en merken. Veel keuze dus! 

Bij Amerikaans Snoep Planeet vinden wij het namelijk belangrijk dat er voor iedereen wat lekkers tussen moet zitten. Doordat iedereen uniek is op zijn eigen manier, zijn er ook grote smaken verschillen. Daardoor hebben wij er dus voor gekozen om een breed assortiment aan snoepgoed aan te bieden.Begin je al te rammelen? lees dan verder, hieronder leggen wij namelijk het assortiment iets specifieker uit!

Amerikaanse snoepwinkel met veel variatie

Onze online Amerikaanse snoepwinkel bestaat uit zoet, zuur en hartig snoepgoed. Het zoete snoepgoed bestaat uit: Airheads gummies en bites, M&M’s in verschillende smaken, Reese’s cups, Hershey’s, Snickers en KitKat chocolade repen, Chips Ahoy chocolade koekjes, Swedish Fish, Oreo en Cadbury. Bij zuur snoep moet je vooral denken aan de merken zoals Sour Patch Kids, Nerds, WarHeads en SourPunch.

Ons hartige snoepgoed bestaat vooral uit chips van merken als: Cheetos, Ruffles, Pringles, Cracker Jack, Dorito’s, Rap Snacks en Walkers. Ook hebben wij Goldfish crackers in verschillende smaken. Hiernaast bieden wij ook verschillende soorten merken cornflakes aan. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk variatie blijft in het snoepgoed dat wij aanbieden, daarom zorgen wij ervoor dat voortdurend nieuwe producten worden aangeboden via onze webshop. Om op de hoogte te blijven van onze acties en aanbiedingen van nieuwe producten kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes op onze website.

Goedkope Amerikaanse snoepwinkel

Wil jij nieuwe soorten snoep uitproberen waar je niet al te veel voor kwijt bent net zoals andere grote Amerikaanse snoep verkopers?  Dan ben je bij Amerikaans Snoep Planeet aan het juist adres! Naast dat wij zeer scherpe prijzen hebben, is er tijdelijk ook een kortingsactie geldig van maar liefst 15% korting op de gehele aankoop. Dat smaakt pas lekker!

Amerikaanse snoepwinkel

Contact

Maak je ervaring nog persoonlijker en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf zo op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe producten en acties!  Kom je ergens niet uit of heb je verdere vragen? Dan helpen wij je graag verder. Via de website kun je een mailtje achter laten en binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Voor vragen, mail naar: info@amarikaanssnoepplaneet.nl. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuw snoepgoed? Volg ons dan op Facebook!